2 Temmuz 2012 Pazartesi

Fruit Ninja


 

Fruit Ninja'daki amacımızı kısaca özetlememiş gerekirse; olabildiğince meyve kaçırmadan, bombalara yakalanmadan, hızlı reflekslerimizle fazlasıyla kombo yaparak (aynı anda en az 3 meyveyi kesmek gibi) en yüksek puanı elde etmek.


Yapımda klasik, arcade, zen ve multiplayer olmak üzere dört farklı mod bulunuyor. Klasik modda, herhangi bir süre kısıtlaması bulunmuyor. Gelen tüm meyveleri, en verimli şekilde kullanarak puan elde etmeye çalışıyorsunuz. Bu esnada ekranda beliren bombalara dikkat etmeniz gerekiyor. Zira tek bir bombaya bile dokunursanız, oyun sona eriyor. Öte yandan meyve kaçırmamaya da özen göstermelisiniz. Bir elde en fazla iki meyve kaçırma hakkınız bulunuyor. Üçüncüsünü de düşürdüğünüz anda, yine oyun bitiyor.



Zen moduna baktığımızda, 90 saniyelik süreye sahip olduğumuzu görüyoruz. Bu modda, meyve kaçırma sınırı bulunmuyor. Ayrıca etrafta gezinen bombalar da yok. Olabildiğince fazla kombo yaparak en yüksek puanı elde etmeye çalışıyoruz. Mesela ekranda beş meyve birden gördünüz. Hepsini tek bir parmak darbesiyle kesebilirseniz ve bu gibi komboları art arda yaparsanız, alacağınız puan da katlanarak artacaktır.  





Küçük bir inceleme sonucu bunu da bulmuş bulunuyorum ve paylaşmak istedim Fruit Ninja chats dedikleri bir hile tarzı sanırım pek işim olmadığı için ayrıntısını bilmiyorum ;


İYİ EĞLENCELER



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder